Skip links

Siemens Solid Edge

Solid Edge ile geleceği, mekanik ve elektriksel tasarım, simülasyon, üretim, teknik yayınlar ve veri yönetimi için kapsamlı bir ürün geliştirme araçları portföyüyle şekillendirin.

Biz Sizi Arayalım

Detaylı bilgi almak için lütfen formu doldurunuz. Formu doldurmanız ardından 2 saat içinde, satış ekibimiz proje detaylarını vermek üzere sizlere geri dönüş yapacaktır.


    Siemens Solid Edge - 3D Tasarım, Simülasyon, İmalat

    Solid Edge® yazılımı, Senkron Teknolojiyi kullanarak hızlı tasarım yapabileceğiniz ve başka kaynaklardan alınan veriyi yeniden kullanabileceğiniz hibrit bir 2D/3D CAD çözümüdür. 2 boyutlu Drafting yeteneklerinden 3 boyutlu gelişmiş sistemlere kadar montaj tasarımı, otomatik teknik resim oluşturma, simülasyon ve montaj uygulamalarına kadar, Solid Edge mühendislik tasarımlarınızı yapabileceğiniz kolay kullanılır, ölçeklenebilir ve düşük maliyetli çok gelişmiş bir CAD yazılımıdır.

    Eksiksiz Ürün Geliştirme Portföyü

    Solid Edge, ürün geliştirme sürecinin tüm yönlerini (3B tasarım, simülasyon, üretim, veri yönetimi ve daha fazlası) ele alan, uygun fiyatlı, kullanımı kolay yazılım araçları portföyüdür. Solid Edge, doğrudan modellemenin hızını ve basitliğini parametrik tasarımın esnekliği ve kontrolü ile birleştirir - senkron teknolojiyle mümkün hale gelir.

    2D Taslak

    Solid Edge 2D Drafting, Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO), Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI) ve İngiliz Standartları Enstitüsü (BSI) dahil olmak üzere çizim standartlarına otomatik olarak uyan basit çizim düzeni, diyagram oluşturma, açıklama ve boyutlandırma kontrolleri sunar

    3D Tasarım

    Solid Edge, ürün tasarımını hızlandırmanıza, revizyonları daha hızlı yapmanıza ve tasarım verilerinin yeniden kullanımını iyileştirmenize yardımcı olmak için senkronize teknolojiyi kullanır. Daha hızlı 2B çizim, sınıfının en iyisi sac levha tasarımı, esnek parça ve montaj modellemesi, yerleşik fotoğraf gerçekliğinde işleme ve benzersiz mobilite ile Solid Edge, yaratıcı düşünce hızında tasarım yapmanızı sağlar.

    Bilgisayar Destekli Üretim

    Solid Edge bilgisayar destekli üretim (CAM) çözümleri, üreticilerin CNC işleme, yuvalama, kesme, bükme, kalıplama, kaynaklama, birleştirme ve eklemeli üretim dahil olmak üzere çok çeşitli üretim süreçlerini kullanarak birinci sınıf ürünler oluşturmasına yardımcı olur.

    Solid Edge Avantajları

    Solid Edge’in sağladığı avantajlardan bazıları şunlardır:

    • Solid Edgen senkron teknoloji ile hızlı ve esnek 3D ürün geliştirme sağlar.
    • Binlerce parçadan oluşmuş montajlarınızda bile hızlı ve esnek montaj yönetimi sağlar.
    • Sac metal tasarım ve optimizasyon özellikleri ile alanının en başarılı sac metal modülüne sahiptir.
    • Dünya standartlarının üstündeki teknik resim modülü ile mühendislik maliyetlerinizi azaltır.
    • Genişletilmiş yetenekleri ile tedarik zincirinizle işbirliğinizi geliştirir.
    • 2D teknik resimlerinizi çok kısa sürede üretime hazır hale getirir.
    • Photo-Realistic Rendering ile modellerinizle kolaylıkla gerçekçi resimler oluşturabilirsiniz.
    • Microsoft Surface™ Pro ile Solid Edge 3D yazılımınızı istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

    Ücretsiz Solid Edge lisanslarımızı denemek için bizimle iletişime geçin.